Komentara: 1
Pregleda: 2574

Hokej na travi i dalje živi

03.06.2013. u 13:56h
Izvor: RTV City
Hokej klub na travi Spartak-Elektrovojvodina, zajedno sa veteranima kluba Old Boys Subotica, organizovali su okupljanje svojih članova, kao i nekadašnjih članova klubova Zorka i Subotičanka koji su nažalost zatvaranjem tih privrednih giganata u potpunosti nestali.
Hokej na travi i dalje živi

Danas u ova izuzetno teška vremena za sport, članovi pomenutih klubova uspevaju da održe hokej na travi na mapi sportova Srbije, i da radom sa mlađim kategorijama obezbede budućnost kako klubu tako i hokeju u Subotici i Srbiji.

HK "Spartak Elektrovojvodina" je višestruki državni prvak i u narednih mesec dana očekuje utakmica finala play offa protiv Novog Sada, a već u februaru 2014. godine biće domaćini Evropskog klupskog šampionata C grupe u Banji Kanjiži, što je pored najavljenog dolaska predsednice Evropske hokejaške federacije Marijke Fleuren iz Holandije, još jedno priznanje za sjajan rad i veliku borbu ljudima iz HK Spartak Elektrovojvodina.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2574
Povezane teme

hokej na travi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.