Komentara: 5
Pregleda: 1806

Hokej: Seniori Spartaka zabeležili obe pobede protiv "Vukova" u okviru Otvorenog prvenstva BiH

21.12.2021. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
Hokej: Seniori Spartaka zabeležili obe pobede protiv "Vukova" u okviru Otvorenog prvenstva BiH
Foto: Arhiva

Seniorska ekipa Spartaka za vikend je bila domaćin turnira Otvorenog prvenstva Bosne i Hercegovine i duplog susreta sa "Vukovima" iz Sarajeva.

Po rečima Uroša Brestovca iz Hokej kluba "Spartak", oba susreta su bila rezultatski neizvesna i oba su na kraju zavrsila u korist domaćeg sastava. Kako kaže, na neki način je presudila i prednost domaćeg terena, a subotička publika, posebno najmlađi hokejaši su mogli da gledaju interesantne utakmice uživo.

U prvoj utakmici, pod stručnim vođstvom trenera Luke Bošnjaka i Slobodana Okulića, Spartak je pobedio sa 4:3, u drugoj sa 4:2.

Za Spartak na ove dve utakmice su nastupili: Vidaković Igor, Sudarević Luka, Penava Veljko, Đukanović Luka, Tancoš Tamaš, Cindel Norbert, Katančić Denis, Katančić Erik, Vaštag Mark, Lošonci Adam, Peter Alen, Kojić Miloš, Tolmači Branislav, Đorđević Aleksandar, Šandor David, Kiš Matej, Szabolc Andras, Harmathy Zsolt i Kis Balazs.

U toku januara HK "Spartak" očekuju dve utakmice, takođe u Subotici, protiv "Medvjeda" iz Sarajeva, a posle toga u februaru i martu počinje razigravanje u plejofu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 1806
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.