Komentara: 2
Pregleda: 2773

Hokejaši Spartaka prvaci Srbije

11.03.2010. u 09:26h
Izvor: RTV Yueco
Hokejaši Spartaka prvaci Srbije

Igrači HK "Spartak" osvojili su titulu prvaka države.U trećoj odlučujućoj utakmici koja se igrala sinoć u Novom Sade, Vojvodina - Spartak 3:4.Subotička ekipa posle penal serije osvojila je titulu prvaka države.

Hokejaši u plavo beloj opremi poveli su şa 1:0 da bi u poslednjim trenucima prve trećine dozvolili ekipi Vojvodine dođe do izjednačenja 1:1.Tokom druge četvrtine iako su igrači Spartaka bili na visini zadatka ekipa Vojvodine preokreće rezultat na 2:1.I u nastavku dobra igra hokejaša Spartaka krunisana je vođstvom od 3:2.Ekipa Vojvodine pred kraj meča dolazi do izjednačenja.Usledio je produžetak od 5 minuta u kojem nije bilo golova, tako da su prvaka države odlučili penali.

Golmani i jedne i druge ekipe kao da su začarali svoje golove u prve četiri serije.U petom izvođenju, hokejaš Spartaka Bogdan Janković ugurao je pak u mrežu i tako doneo veliku radost svom timu.

Do titule subotički hokejaši u polufinalu eliminisali su ekipu Crvene Zvezde sa 2:0 da bi u finalnoj seriji 2:1 bili bolji od novosadske Vojvodine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2773
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.