Komentara: 3
Pregleda: 2924

Hokejaški turnir "Spartans 2015" (U-8 / U-10) u subotu na Gradskom klizalištu

20.01.2015. u 11:10h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalni, peti po redu, međunarodni turnir za mlade hokejaše održava se ove subote u našem gradu. Turnir "Spartans 2015" ove godine okupiće rekordan broj učesnika. Gosti u našem gradu biće deca iz Beograda, Novog Sada, Sarajeva i Siska. Turnir počinje u 10, a program će trajati do 18 časova.
Hokejaški turnir "Spartans 2015" (U-8 / U-10) u subotu na Gradskom klizalištu

Na turniru koji će se održati u subotu od 10 časova na Gradskom klizalištu u Subotici nastupiće po 8 ekipa u obe kategorije i to igrači rođeni 2007. i mlađi, odnosno igrači rođeni 2005. i mlađi. Tokom celodnevnog programa svaka ekipa se odigrati 4 do 5 utakmica.

Glavni teren će bit podeljen na tri dela kako bi se mečevi u obe grupe mogli odigravati paralelno.

U obe uzrasne kategorije (U-8 i U-10) pored dve subotiče ekipe - Spartak BELI i Spartak PLAVI na turniru će nastupiti Crvena zvezda (Beograd), Partizan (Beograd), Red Team (Beograd), NS Stars (Novi Sad), Sarajevo (BiH) i Sisak (Hrvatska).

Početak prvih utakmica je od 10 časova, a priliku da otvore tradicionalni turnir imaće U10 ekipe Spartak PLAVI i Sisak na terenu "A" i Crvena zvezda protiv NS Stars na terenu "B". Svečano otvaranje po protokolu zakazano je za oko 13 časova, dok će zatvaranje biti upriličeno nešto pre 18 časova.

Tokom trajanja turnira ulaz na klizalište će biti besplatan. Zbog održavanja turnira "Spartans 2015" subotnji termin za građane-rekreativce će biti od 19 do 21 čas.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2924
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

spartans međunarodni turnir u hokeju na ledu

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.