Komentara: 42
Pregleda: 11512

Huligani slomili vilicu studentu zbog duga od 120 evra

14.01.2014. u 11:02h
Izvor: Alo.rs
Policija je podnela krivičnu prijavu protiv S. M. (26) zbog sumnje da je prošle nedelje u Subotici naneo teške telesne povrede studentu M. Š. (23). Osumnjičeni je oštećenom M. Š. slomio vilicu, zbog čega je M. Š. završio na operacionom stolu novosadske klinike.
Huligani slomili vilicu studentu zbog duga od 120 evra

Incidentu je prethodila svađa S. M. i njegovih prijatelja sa M. Š., čiji je mlađi brat jednom od njih ostao dužan oko 120 evra. Mada je napadnuti dao u zalog za dug ručni sat vredan oko 5.000 evra samo da prestanu da ga tuku, nasilje nad njim je nastavljeno.

- Krvnički su mi prebili starijeg sina zbog navodnog duga mlađeg sina. Tukla su ga trojica njegovih vršnjaka i on je nakon tih batina završio na operaciji vilice u Novom Sadu. Slučaj mi je poznat do najmanje sitnice, pa me iznenađuje da je podneta krivična prijava protiv samo jednog batinaša jer ih je bilo tri, ali ne želim o tome da govorim dok policija ne obavi svoj deo posla - izjavio je otac prebijenog studenta.

Kako “Alo!” saznaje tuča se dogodila još 4. januara oko četiri časa, a policija je tek sedam dana kasnije podnela krivičnu prijavu protiv nasilnika.

Izvor: Alo.rs
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 42
Pregleda: 11512
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.