Komentara: 0
Pregleda: 1546

Humanitarna akcija “Unikatna čarolija”

14.12.2009. u 19:32h
Izvor: RTV Yueco
Humanitarna akcija “Unikatna čarolija”

Juče je u prostorijama Biblioteke igračaka i igraonice Abrakadabra održana humanitarna akcija “Unikatna čarolija”. Sva prikupljena sredstva namenjena su nekoj od ustanova za ugoženu decu. Akciju su organizovali Uniqua osiguranje i Društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Subotice.

Deca mlađeg školskog uzrasta učešćem u likovnoj radionici "Deda mraz i ja" imala su priliku da pomognu svojim vršnjacima kojima je pomoć neophodna. U radionicama su učestvovala i deca iz specijalnih škola kao i deca romske populacije koja su kroz druženje imala zadatak da kroz likovni izraz predstave Deda Mraza.

Društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Subotice radionicama u tri vršnjačke grupe pomaže ovim osobama da se što bolje integrišu u društvo.

Ovakve likovne radionice održavaju se u svim gradovima Srbije, a sutra radovi svih učesnika će se naći na javnoj aukciji koja će biti organizovana u Beogradu. Krajnji cilj akcije da sva prikupljena sredstva budu donirana nekoj od ustanova za decu. Porodica deteta čiji rad bude izabran za najlepši biće nagrađena putovanjem u Beč.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1546
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.