Komentara: 0
Pregleda: 15465

Humanitarna žurka za malu Ivu u “Gentlemen's” klubu

13.06.2016. u 14:14h
Izvor: Subotica.com
Svi koji žele da pomognu našoj sugrađanki maloj Ivi Zvekić (6), oboleloj od leukemije, u utorak tokom celog dana to mogu uraditi „Gentlemen's“ restoranu i „Gentlemen's“ klubu. Sav prihod od hrane i pića u restoranu, kao i od velike humanitarne žurke, namenjen je za lečenje male Ive. 
Humanitarna žurka za malu Ivu u “Gentlemen's” klubu

Svi koji ručaju i večeraju ili popiju kafu i piće tokom dana u „Gentlemen's“ restoranu daće svoj doprinos da devojčica što pre ozdravi. Takođe, u restoranu će se nalaziti kutija za dobrovoljni prilog.

Od 22 časa u „Gentlemen's“ klubu počinje velika humanitarna žurka na kojoj će nastupiti Bojana Šarović, Nebojša Vojvodić i „Ringeraja bend“. Ulaz je „100+“ dinara, a na ulazu će biti postavljena kutija za prilog.

- Kao i mnogo puta do sada, trudimo se da pomognemo našim sugrađanima. Situacija u kojoj se nalazi mala Iva nas je sve dirnula i zato želimo da pokažemo njoj i njenim roditeljima da u ovoj teškoj borbi nisu sami – kažu u „„Gentlemen's“-u. - Ovoga puta želeli smo da uključimo sve generacije i zbog toga smo ceo dan posvetili Ivi. Oni koji su prerasli žurke ili možda ne vole ovu vrstu muzike mogu da pomognu tokom dana, dok mladi to mogu da učine uveče.

Pozivamo sugrađane da u što većem broju dođu i na ovaj načim pomognu Ivi da nadjača opaku bolest.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 15465

Povezano dešavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.