Komentara: 2
Pregleda: 2802

Humanitarni bazar u petak u OŠ "Kizur Ištvan"

15.12.2021. u 11:12h
Izvor: Subotica.com
Humanitarni bazar za pomoć našim mladim sugrađankama Leoni Kovač i Mili Mikulić održaće se u petak, 17. decembra, od 16 do 18 časova u dvorištu OŠ "Kizur Ištvan".
Humanitarni bazar u petak u OŠ "Kizur Ištvan"

Na bazaru će se prodavati ukrasi i đakonije koje su izradili učenici škole sa svojim učiteljima, nastavnicima i roditeljima, a sav novac je namenjen za lečenje dveju devojčica, uz mogućnost i pojedinačnih novčanih donacija.

-  Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže u petak na jednom pretprazničnom druženju, koje će imati i humanitarni karakter. Biće mnogo štandova, gde će moći da kupe neku lepu čestitku, igračku, ukrase koje su izradili naši đaci u koordinaciji sa svojim odeljenskim starešinama, i da ih poklone nekome za Novu godin, a da pritom i pomognu Leoni i Mili u lečenju - pozvao je Dejan Anđelović, direktor OŠ "Kizur Ištvan".

Na bazaru će jedan štand biti opredeljen i za Udruženje "Anima", gde će svi zainteresovani moći da donesu hranu za zbrinute životinje ili doniraju novac za njihovo lečenje.

Bazar će upotpuniti prigodna novogodišnja muzika, sada već čuvena čokoladna fontana škole, a sve posetioce očekuju i topli napici u vodu čaja i kafe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2802
Povezane teme

Škola Kizur Ištvan

OŠ Kizur Ištvan

dejan anđelović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.