Komentara: 0
Pregleda: 5164

Humanitarni koncert za Kolevku

07.12.2009. u 14:01h
Izvor: RTV Yueco
Humanitarni koncert za Kolevku

Sinoć je u Velikoj većnici Gradske kuće održan humanitarni koncert za Kolevku, na kom su nastupili popularni pevač Vlado Georgijev i baletska škola Raičević. Prikupljeni novac od ulaznica biće uložen za obnovu krova ustanove „Kolevka", a prikupljeno je nešto više od 300 hiljada dinara.

Na koncertu su prvi nastupili najmlađi članove baletske škole Raičević, koji su namamili osmehe svih ljudi u Gradskoj većnici. Nakon njih, članovi baletske škole izveli su još 10 različitih tačaka sa muzikom i koreografijom iz različitih zemalja sveta.

U poslednjoj tački, zajedno sa Natalijom Raičević, na binu su se popela i neka deca iz kolevke. Veče puno emocija ulepšao je popularni pop pevač Vlado Georgijev koji je otpevao nekoliko svojih hitova, a ujedno i nekoliko pesama sa novog albuma.

Direktoraka Kolevke Mirijana Čabrić rekla je da je veoma zahvalna svim ljudima koji pomažu kolevci i da je veoma srećna što su umetnici pomažući kolevci, priredili lep spektakl za sve Subotičane dobre volje. Gradonačelink Subotice Saša Vučinić takođe je pozdravio ovaj humanitarni koncert i napomenuo da je veoma bitno to što o ovoj ustanovi brinu, ne samo pojedinci, nego ceo grad.

Prihod od prodatih ulaznica biće iskorišten za obnovu krova, na kom će stajati kupola sa imenima Vlade Georgijeva i baletske škole Raičević. Natalija Raičević i Vlado Georgijev priključili su se mnogima koji su pomogli ovoj ustanovi i ceduljice sa svojim imenima stavili na mesto gde su imena svih dosadašnjih donatora.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5164
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.