Komentara: 10
Pregleda: 6365

Humanitarni kotlić za Leonu

08.04.2022. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Humanitarni kotlić za Leonu

Grupa „Naše malo nekome je sve“ organizuje takmičenje u kuvanju kotlića, koje će i ovoga puta biti humanitarnog karaktera i sav prihod od prodaje porcija namenjen je našoj maloj Leoni Kovač, a ono što preostane biće podeljeno najsiromašnjiim sugrađanima. Nadmetanje će se održati u nedelju od 8 do 14 časova u parku preko puta TŠ „Ivan Sarić“.

- Ekipe mogu same da odluče šta će da kuvaju – pasulj, gulaš, paprikaš, riblja čorba ili će da prave roštilj. Žiri će odlučiti koji je najbolji i prva tri mesta dobiće nagrade. Cena porcije je 200 dinara, koji će se ubacivati u kutiju i sve što se skupi biće uplaćeno na račun Fondacije „Budu human“ za našu Leonu – najavljuju članice grupe „Naše malo nekome je sve“. – Obroci koji ostanu biće podeljeni porodicama kojima pomažemo. Takođe, svi koji žele toga dana mogu donirati i namirnice, hemiju, sredstva za ličnu higijenu, od kojih ćemo pravit pakete za naše porodice.

Humanitarni kotlić za LeonuZainteresovane ekipe mogu da se prijave putem fejsbuka kod Tijane Mijović i Dane Radomirović, članica grupe „Naše malo nekome je sve“.

Podsetimo, prošle godine humanitarni kotlić organizovan je za Milu i Leonu. Uz pomoć vrednih Subotičana koji su kuvali kotliće za dve devojčice je sakupljeno 26.200 dinara, a uz to 210 kuvanih obroka podeljeno je najugroženijim sugrađanima.

Humanitarni kotlić za Leonu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 6365
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.