Komentara: 2
Pregleda: 2451

Humanitarni turnir "Sportom za Suboticu" u nedelju (4. juna) na Paliću

02.06.2023. u 12:54h
Izvor: Subotica.com
U nedelju će na sportskim terenima na Paliću biti organizovan turnir u fudbalu, odbojci i košarci. Prikupljena sredstva biće uplaćena u humanitarne svrhe. Program počinje od 10 časova, dok je početak takmičenja zakazan za 13 časova.
Humanitarni turnir "Sportom za Suboticu" u nedelju (4. juna) na Paliću

Ovaj projekat predstavlja jedinstven primer kako rekreativni sport i druženje jednog radnog kolektiva mogu postati inspiracija za rađanje jedne nesebične i humane ideje. 

 - Sportski humanitarni turnir će okupiti zajednicu kroz ljubav prema sportu. Svi prihodi od ovog turnira će biti usmereni prema zdravstveno ugroženoj deci Subotice. Izuzetno nam je drago što će deo ovog turnira biti i sportski timovi iz drugih kompanija - "B+B Sensors", "Nifco", "Contitech Fluid", "Norma Group", "Inspira Group", "Pionir AD" i "Adam šped", koji će se takmičiti u košarci, fudbalu i odbojci. Očekujemo vrhunsku sportsku akciju i veliko rivalstvo, ali i odličnu zabavu i produbljivanje starih, te sticanje novih prijateljstava - rekao je Slobodan Anić, direktor Ameteka, kompanije koja je idejni tvorac i generalni sponzor humanitarnog turnira.

Ideja usmerena na pomoć drugima kroz rekreativni sport i druženje prepoznata je kao izuzetno važna i korisna za našu zajednicu od strane Humanitarne organizacije "Za Suboticu svim srcem", koja je podržala i pomogla realizaciju ovog humanitarnog turnira.

 - Nadamo se da ćemo zajedničkim naporima i trudom doprineti stvaranju ambijenta u kojem ćemo uspeti da pomognemo najugroženijim sugrađanima i da će ova ideja humanitarnog turnira zaživeti i postati nešto što će se održavati i u narednim godinama - kaže Branko Prćić, zastupnik ove organizacije. 

Humanitarni turnir "Sportom za Suboticu" u nedelju (4. juna) na PalićuSamom turniru prethodiće kulturno-umetnički program, a posetioci će na štandovima moći da kupe hranu, osveženje i suvenire ili da dodatno doniraju. Prihod sa svih prodajnih štandova biće uplaćen u humanitarne svrhe. Uz to, biće organizovana i velika tombola, sa ciljem da se prikupe sredstva za pomoć zdravstveno najugroženijoj deci Subotice.

PROGRAM DOGAĐAJA

8:00 - Postavljanje štandova
10:00 - Početak događaja-Muzika
11:30 - Dečiji plesni studio "Stars", strana dens muzika
11:55  - KUD "Mladost", dečji ansambli (igre iz Šumadije i Vojvodine
12:25 - Hor "Iskončići" (Ah što ćemo ljubav kriti, Samo da rata ne bude, Ružo rumena i Oj coko coko)
12:45 - Najava i otvaranje takmičenja
13:00 - Takmičenje
18:00 - Proglašenje pobednika
18:30 - Druženje uz muziku, prebojavanje kutija, sumiranje rezultata

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2451
Povezane teme

humanitarni turnir

udruženje za suboticu svim srcem

Sportom za Suboticu

slobodan anić

branko prćić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.