Komentara: 3
Pregleda: 4444
Foto

Hvala što kupujete na pijaci!

31.07.2023. u 12:14h
Izvor: Subotica.com
Odlazak na pijacu je oduvek bio više od same kupovine. One su bile i mesto susreta i druženja, porodični rituali, izvor informacija a sa njih se vraćalo sa cegerima punih domaće hrane. Kako bi sačuvali duh ali i pomogli da pijace prevaziđu zahtevnu tržišnu situaciju, JKP „Subotičke pijace“ organizuje promociju i degustaciju proizvoda koje nudi Mlečna pijaca pod nazivom „Hvala što kupujete na pijaci“.
Hvala što kupujete na pijaci!

Akcija koja ima za cilj da predstavi sve ono što pijaca nudi ali i da zbliži kupce i prodavce održana je drugi put, a po rečima organizatora održavaće se svake zadnje subote u mesecu dok god to vremenske prilike dozvoljavaju. Uz Mlečnu pijacu, od septembra promocije se planiraju i na Teslinoj pijaci i Zelencu.

 - Svaki put okupimo nekoliko proizvođača koji predstave svoje proizvode, a mi ih ponudimo kupcima. Pijace imaju sve intenzivniju konkurenciju velikih marketa koji imaju svoje „pijace“ i trude se da od njih naprave brend. Ovde, međutim, imamo ljude koji rade individualno i koji tako neposredno i pristupaju kupcima, ali treba da im pomognemo da to što imaju i predstave – kažu organizatori.

Hvala što kupujete na pijaci!

Zanimljivo je da ljudi koji često dolaze na pijacu nisu znali da neke stvari mogu da se kupe, iznenade se kad vide da može da se nađe jetrena pašteta po staroj recepturi ili već pripremljena riba. Vikendom su pijace pune ljudi, međutim, tokom nedelje kupaca ima vrlo malo.

 - Menjaju se stvari, menjaće se i dalje U zadnje vreme možemo da primetimo više manje frekfentnih dana, prosto, drugačije su navike i radno vreme ljudi. Ovo je i jedan od načina da se prilagodimo potrebama naših sugrađana – dodaju u JKP „Subotičke pijace“.

Hvala što kupujete na pijaci!Hvala što kupujete na pijaci!

Po reakcijama građana koji su svratili za tezgu i probali nešto od voća, peciva ili pak ukusnog soma, mogli smo videti da je ovaj vid promocije pun pogodak.

 - Svi mi imamo neke svoje navike kod koga šta kupujemo, ali treba da vidimo i šta se sve nudi, da ne idemo u druge delove grada po nešto već da to kad zatreba kupimo ovde – kratko će naša sugrađanka Mirjana.

PIJAČNA PONUDA ONLAJN

Pogledajte onlajn aktuelnu pijačnu ponudu voća, povrća, mesa i drugih životnih potrepština u našem odeljku "Pijace". Informišite se o trenutnim prosečnim cenama brojnih pijačnih artikala i uspostavite direktan kontakt sa prodavcima i proizvođačima.

Pijace Subotica

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 4444
Povezane teme

mlečna pijaca

subotičke pijace

jkp subotičke pijace

hvala što kupujete na pijaci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.