Komentara: 2
Pregleda: 1322

I ovog leta koncerti na Muzičkom paviljonu

03.03.2022. u 11:35h
Izvor: Subotica.com
Preduzeće "Park Palić" poziva sve zainteresovane muzičke sastave i soliste da se prijave za učešće na manifestaciji "Letnji koncerti na Muzičkom paviljonu".
I ovog leta koncerti na Muzičkom paviljonu

Letnje subote na Paliću i ove godine biće rezervisane za manje promenadne koncerte na Muzičkom paviljonu. 

- Mlađi, stariji, solisti, grupe, afirmisani i neafirmisano bendovi, muzički sastavi, umetnici, amateri, formalni i neformalni bendovi...svi su pozvani da se prijave i predstave svoj nastup posetiocima Palića - navode iz preduzeća "Park Palić". 

I ovog leta koncerti na Muzičkom paviljonuPrijave se mogu poslati do 27. maja, a iz preduzeća navode da su otvoreni i za saradnju sa ostalim umetničkim grupama.

- Potrebno je da nam svi zainteresovani pošalju mejl sa nazivom sastava, kratkim opisom nastupa (žanr, broj članova, broj vokala, koji muzički instrumenti su zastupljeni i slično), audio, video ili foto materijal nastupa, kao i kontakt podatke (ime i prezime, broj telefona i mejl). Mi ćemo kontaktirati prijavljene i dogovoriti se oko svih detalja i uslova.

I ovog leta koncerti na Muzičkom paviljonu

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla radmila.sakic@park-palic.rs ili putem telefona 065/960-27-92.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1322
Povezane teme

koncert

palić

muzički paviljon

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.