Komentara: 2
Pregleda: 3718

"Igre bez granica" 21. jula na bazenu "Dudova šuma", prijave u toku

07.07.2023. u 11:57h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna sportsko-zabavna manifestacija "Vojvodina Summer by Invictus" biće održana 21. jula (petak) na bazenu u Dudovoj šumi, od 19h. Iz gradskog Sportskog saveza pozivaju zainteresovane da prijave svoju ekipu.
"Igre bez granica" 21. jula na bazenu "Dudova šuma", prijave u toku

Takmičenje "Vojvodina Summer by Invictus" osmišljeno je po uzoru na nekada veoma popularne igre bez granica i zamišljeno je kao sportska manifestacija takmičarskog karaktera koja ima za cilj da se takmičari i publika dobro zabave. Zadatak učesnika je da savladaju razne prepreke i logičke zadatke.

Na takmičenju može učestvovati neograničen broj ekipa (minimum 4 ekipe)

Jedni ekipu čini najmanje prt članova, odnosno tri muškarca i dve žene. Ekipe učestvuju u nekoliko disciplina. Sportski savez Subotice je, uz pomoć resora za sport i omladinu Grada, obezbedio besplantno učšće svim takmičarima - objašnjavaju iz gradskog Sportskog saveza.

"Igre bez granica" 21. jula na bazenu "Dudova šuma", prijave u toku"Igre bez granica" 21. jula na bazenu "Dudova šuma", prijave u tokuPrijavljivanje ekipa na broj telefona 065/5268120.

Za više informacija pozovite 024/553306.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3718
Povezane teme

bazen u subotici

bazen dudova šuma

sportski savez subotice

igre bez granica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.