Komentara: 0
Pregleda: 2252

Infostud dobitnik priznanja "Najbolje iz Srbije"

24.12.2009. u 09:57h
Izvor: Infostud

Odlukom stručnog žirija akcije Najbolje iz Srbije, kompanija Infostud iz Subotice dobitnik je druge nagrade za Najbolji korporativni brend u kategoriji malih i srednjih uslužnih preduzeća za 2009.godinu.

Izbor najboljih robnih i korporativnih brendova na tržištu Republike Srbije sprovelo je Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list "Privredni pregled", a Infostudu je nagrada dodeljena 22.decembra na svečanosti u Privrednoj komori.

Osim ovog, kompanija Infostud je istog dana dobila tri priznanja Udruženja Ekonomskih Propagandista Srbije (UEPS) za 2009 godinu. Naime, Infostud je kao najbolji nagrađen u kategoriji online marketinškog projekta - za edukativne spotove o zapošljavanju koje je napravio sajt poslovi.infostud.com i u kategoriji istraživačkog projekta, za akciju "Najbolji poslodavac" u kom je, po prvi put, analizirano zadovoljstvo zaposlenih u kompanijama koje posluju u Srbiji.

Pored ove dve glavne nagrade, Infostud je dobio i drugu nagradu za istraživački projekat „Oceni put do posla" u kom, već drugu godinu zaredom, kandidati ocenjuju kvalitet procesa selekcije poslodavaca kod kojih konkurišu za posao.

Branislava Gajić, direktorka Infostuda komenatriše dobijene nagrade: „Biti u vrhu kompanija u Srbiji za nas je lepa i motivišuća stvar jer i sami smatramo da treba podržati razvoj domaćih proizvoda i usluga, pogotovo u kriznim vremenima. Takođe, reč je o ozbiljnim nagradama i ozbiljnoj konkurenciji tako da smo zadovoljni što su naši rezultati prepoznati jer ulažemo mnogo ideja, dobre volje i truda u ono što radimo.

Ljudi u Infostudu su mladi i dinamični, znaju šta žele i kao tim smo fokusirani na to da pružimo što bolju uslugu posetiocima i klijentima naših sajtova. Samim tim, drago mi je što mogu sa takvim timom da podelim radost zbog ovih nagrada".

Najbolje iz Srbije - dobitnici

Izvor: Infostud
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2252
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.