Komentara: 0
Pregleda: 1156

Infostud dobitnik priznanja za decenijski razvoj elektronskog poslovanja

04.05.2010. u 10:07h
Izvor: Infostud
Infostud dobitnik priznanja za decenijski razvoj elektronskog poslovanja

Subotička kompanija "Infostud" dobitnik je specijalnog priznanja za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u poslednjih 10 godina u Srbiji.

Ovo priznanje je Infostudu, kao jedinoj nagrađenoj kompaniji, krajem aprila dodelila stručna konferencija E-TRGOVINA i to za postignute rezultate kojima je domaćim kompanijama dat pozitivan primer da se kompletno poslovanje može bazirati na Internetu.

Povodom nagrade, Branislava Gajić, direktorka Infostuda kaže:

„Ovo je za nas značajno priznanje jer je Infostud pre deset godina i zakoračio u svet Interneta u Srbiji, koji je u to vreme bio vrlo mali.

Procenat korišćenja Interneta u zemlji je bio nizak, Internet je vrlo malo bio prisutan u firmama, ADSL-a još nije bilo, koristile su se diskete, bilo je teško objasniti zašto neko treba da se oglasi kod nas... Međutim, sve to sada deluju kao slatke muke.

I nama je veoma drago što smo tokom poslednje decenije doprineli da Internet mnogo više uđe u poslovanje firmi, u službe za ljudske resurse, u marketing sektore, u obrazovne institucije pa i u trgovinu automobilima."

* * *

S obzirom na jubilej, odnosno svoju desetogodišnjicu postojanja, stručni odbor konferencije E-trgovina 2010 nagradio je i pojedince koji su se istakli u radu i dali svoj doprinos razvoju i popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji, u poslednjih deset godina.

Nagrade su dobili: Nikola Marković, predsednik upravnog odbora društva informatičara Srbije, Slobodan Marković, specijalni savetnik u Ministarstvu za telekomunikacije, Miloje Sekulić, šef sektora za ePR u agenciji McCann Public relations, Dragan Varagić, konsultant iz oblasti poslovne primene Interneta i Vladimir Živaljević, Adriatico CMP.

Inače, stručna konferencija E-TRGOVINA tradicionalno, od 2003. godine, dodeljuje priznanja za doprinos razvoju elektronskog poslovanja u Srbiji najuspešnijim projektima u ovoj oblasti.

Izvor: Infostud
Postavljeno pre 14 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1156
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.