Komentara: 0
Pregleda: 1201

Inicijativa za rešenje problema udarnih rupa

12.01.2010. u 19:32h
Izvor: RTV Yueco
Inicijativa za rešenje problema udarnih rupa

Gradonačelnik Subotice uputio je zahtev Direkciji za izgradnju grada za rešavanjem problema udarnih rupa na putevima u gradu.

Po njegovoj oceni stanje puteva je tako da Subotica više liči na grad koji je bombardovan nego na srednjeevropski grad. Razlog za ovakvo stanje gradonačelnik nalazi u manjku aktivnosti pomenutog preduzeća tokom jeseni.

Gradonačelnik tvrdi da je krajem prošle nedelje, zajedno sa fotografom obišao ulice Izvorska, Bajnatska, Nade Dimić, Lovre Bračuljević, Braće Radić, kružni tok kod Tuša, Zmaj Jovinu, silazak sa Majšanskom mosta, Matije Gupca, okolinu kružnog toka kod Sinagoge, i potez od kružnog toka do Nepkera, gde je fotografisao udarne rupe na kolovozu koje je poslao Direkciji sa zahtevom da se ovaj problem reši do kraja meseca, smatrajući da je nedopustivo da ulice stavaraju sliku aljkavosti i nemara u gradu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1201
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.