Komentara: 10
Pregleda: 9227

Insanity fitnes trening u SRCEF

26.06.2015. u 02:22h
Izvor: Subotica.com
U okviru objekta sportsko rekreativnog centra Ekonomskog fakulteta (SRCEF) je  uveden potpuno nov program skidanja viška kilograma i dovođenja tela u vrhunac fizičke spremnost nazvan “Insanity”.
Insanity fitnes trening u SRCEF

Na lokaciji Adolfa Singera 12, preko puta Ekonomskog fakulteta dana 10.06.2015. Subotica se upoznala sa novim trendom u fitnes svetu, baziranom na HIIT (High intensity interval trening) odnosno visokointenzivnoj metodi kardio treninga.

Insanity je program čije samo ime govori o kakvoj se fizičkoj aktivnosti radi. Njegov tvorac Shaun T. kaže da kada ga je napisao, znao je da će kroz 60 dana davati “ludačke” rezultate, ali nije bio siguran da li postoji iko dovoljno lud i hrabar da ga proba. Ispostavilo se da ih je zapravo mnogo. Insanity je program koji se sastoji iz intervalnih treninga koji traju 45-60 minuta i baziran je na vežbama maksimalnog intenziteta, koje kako ime kaže, izluđuju, ali u pozitivnom smislu , budući da uključuju više grupa mišića istovremeno.

Insanity fitnes trening u SRCEF

Program se svodi na poboljšavanje sebe i sopstvenih mogućnosti. Takmičiti se protiv sebe i gurati korak dalje. Bez obzira na Vašu spremnost i kondiciju, program Vas iz dana u dan gura napred, na rezultate koje tražite.

Bez obzira na to da li želite skinuti višak kilograma, tonirati mišiće i oblik tela, dodavati mišićnu masu ili možda poboljšati svoje postojeće fizičke sposobnosti, Insanity program daje najbolje moguće rezultate.

Telefoni za informacije su 024/628-110 i 062/199-06-86, a fotografije atmosfere treninga možete pogledati u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Insanity fitnes trening u SRC Ekonomskog fakulteta (SRCEF) Insanity fitnes trening u SRC Ekonomskog fakulteta (SRCEF) Insanity fitnes trening u SRC Ekonomskog fakulteta (SRCEF) Insanity fitnes trening u SRC Ekonomskog fakulteta (SRCEF) Insanity fitnes trening u SRC Ekonomskog fakulteta (SRCEF) Insanity fitnes trening u SRC Ekonomskog fakulteta (SRCEF) Insanity fitnes trening u SRC Ekonomskog fakulteta (SRCEF) Insanity fitnes trening u SRC Ekonomskog fakulteta (SRCEF)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 9227
Povezane teme

insanity fitnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.