Komentara: 1
Pregleda: 2712

"Inspira grupa" raspisala konkurs za dodelu studentskih stipendija, prijave do 15. novembra

03.11.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Inspira grupa, do skoro poznata kao Infostud grupa, i ove godine raspisala je konkurs za dodelu stipendija studentima Ekonomskog fakulteta i Visoke tehničke škole u Subotici. Zainteresovani kandidati mogu da konkurišu do 15. novembra.
"Inspira grupa" raspisala konkurs za dodelu studentskih stipendija, prijave do 15. novembra

Pravo da konkurišu imaju studenti treće, četvrte godine ili master studija Ekonomskog fakulteta u Subotici, kao i studenti druge, treće godine i mastera subotičke Visoke tehničke škole.

Stipendija obuhvata iznos od 30 hiljada dinara mesečno u periodu od godinu dana, praksu u nekom od timova u okviru kompanije , kao i mogućnost zaposlenja posle završenog fakulteta.

Kompanija će ove godine primiti studente za rad u oblastima PHP ili JavaScript, programiranje, product menadžment, Linux sistem administracija, prodaja, finansije, digitalni marketing i ljudski resursi.

Izabrani studenti će imati priliku da, osim svojih poslovnih koraka u oblasti internet biznisa, razvijaju veštine komunikacije i timski rad uz mentore i kolege. 

- Kako je jedna od naših najvažnijih vrednosti da stalno učimo i razvijamo se, želimo da pomognemo i mladima u njihovom profesionalnom razvoju i izboru karijernog puta. I ove godine dodelom stipendija želimo da podstaknemo studente koji žele da se razvijaju zajedno sa nama, uče o digitalnim proizvodima, ali i da daju svoj doprinos u razvoju usluga i sajtova Inspira grupe - kaže Anja Balažević iz HR tima.

"Inspira grupa" raspisala konkurs za dodelu studentskih stipendija, prijave do 15. novembra

Istakli su da prosek ostvaren na studijama ne utiče na odluku o izboru kandidata, već je važno da student nije stipendista neke druge kompanije, kao i da pokaže ambicioznost, proaktivnost i želju da uči i stekne praktična znanja iz različitih oblasti njihovog poslovanja.

Zainteresovani kandidati treba da pošalju CV, dokaz o studiranju (sliku prve strane indexa i overenog semestra), kao i naziv sektora za koji konkurišu na: anja.balazevic@inspiragrupa.com do 15. novembra.

Više informacija možete dobiti klikom ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2712
Povezane teme

infostud

infostud grupa

inspira grupa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.