Komentara: 17
Pregleda: 5574

Interesovanje za vikendicama ne jenjava, postoji i lista čekanja za kupce

16.06.2023. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Interesovanje za vikendicama ne jenjava, postoji i lista čekanja za kupce

Liste čekanja za specijalističke preglede i hirurške intervencije nisu novina, a odnedavno one postoje i na tržištu nekretnina, te tako već godinu dana pojedine subotičke agencije imaju spisak onih koji strpljivo čekaju da se u prodaji pojavi neka vikendica na Paliću ili Kelebiji. Kako kaže Zoran Andrić, vlasnik agencije za nekretnine iako jagma za vikendicama ne jenjava, ponude gotovo da nema.

Cene su porasle u odnosu na prošlu godinu i one prate skok cena stanova i kuća, ali to nikako ne utiče na potražnju koja je izuzetno velika. Malo ozbiljniju vikendicu do 30 kvadrata bukvalno ne možete dobiti ispod 40 hiljada evra i ljudi su spremni da izdvoje taj novac, ali vikendica u prodaji nema  - priča Andrić.

Interesovanje za vikendicama ne jenjava, postoji i lista čekanja za kupceUkoliko se i pojavi neka vikendica u prodaji, naročito na Kelebiji ili Paliću, ona "plane" u roku od nekoliko sati.

Mi imamo liste čekanja zainteresovanih kupaca. Tako da ako se pojavi neka vikendica mi to ni ne oglašavamo, već pozivamo ljude sa spiska i najčešće već pri prvom pozivu dogovorimo kupovinu - objašnjava sagovornik i dodaje da su Subotičani zainteresovani i za kupovinu placeva u popularnim vikend naseljima, ali ni njih nema u prodaji - Nedavno se pojavio jedan plac u vikend naselju na Kelebiji i odmah smo ga prodali, ni mesec dana nije prošlo od oglašavanja. 

Ukoliko i vi tražite vikendicu ili neku kućicu na placu van gradske halabuke, pokušajte da nađete na našem odelljku nekretnina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 17
Pregleda: 5574
Povezane teme

palić

Kelebija

vikend naselje

tržište nekretnina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.