Komentara: 2
Pregleda: 3488

Internet na dohvat ruke

06.08.2009. u 16:51h
Izvor: RTV Yueco
<p>U Subotici se korisnici interneta najcesce odlucuju za prikljucenje preko ADSL-a ili wireless-a. Usled nedostatka tehnickih mogucnosti od dana podnosenja zahteva za ADSL do prikljucenja neretko se ;eka i po nekoliko meseci.</p>
Internet na dohvat ruke

U savremenom svetu broj novih korisnika Interneta vrtoglavo raste. Internet koriste svi - od dece do starijih. Neki Internet posmatraju kao bezgranični izvor zabave; drugi se njime služe da bi, u okviru svojih profesija, sticali nova saznanja i kontaktirali sa kolegama širom sveta.

Razgovarali smo sa Suboticanima koji nacin prikljucenja na internet koriste. Sa napredovnjem tehnologija korisnici se cesto odlucuju za ADSL. Asimetricna digitalna pretplaticka linija omugucuje korisnicima da 24 casa budu prikljuceni na internet pri cemu je linija slobodna za obavljanje telefonskih razgovora.

Za prikljucenje ADSL tehnologije potrebno je da su ispunjeni odredjeni uslovi. U Telekomu nismo uspeli dodjemo do zvanicnih informacija o tome koliko ima podnetih zahteva I koliko dugo se ceka na slobodne portove za ADSL. Medjutim I wireless nije nista manje popularan jer on omogucava brzo povezivanje I to bez kablova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3488
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.