Komentara: 2
Pregleda: 2646

Investicije na Paliću teku po planu

15.02.2011. u 16:20h
Izvor: RTV Yueco
Investicije na Paliću teku po planu

Palić je postao pravo gradilište. Radovi na rekonstrukciji Ženskog štranda i Velike terase teku po planu. Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja ove godine uložilo je 40 miliona dinara za investicije na Paliću i očekuje se da uloži još 60 miliona dinara. Smena ministra Mlađana Dinkića i ostavka ministarke NIP-a, Verice Kalanović ne bi trebalo da ugrozi investicije na Palići u i Subotici, saznaje yu eco.

Radovi na Paliću se odvijaju po planu. Prva faza rekonstrukcije i sanacije Ženskog štranda se odvija bez problema, kao i radovi Velikoj terasi. Prošle godine je uloženo 110 miliona dinara za pet investicija, gde pored navedenih objekata ulagalo se u izgradnju kanalizacije na Paliću, rekonstrukcija Velikog parka, kao i pribavljanju potrebne dokumentacije za radove na obali utvrde. Stanovnici Palića kažu da radove treba sačekati da se završe i da bi možda trebalo da se radi objekta po objekat, a ne sve odjednom.

Ove godine u Palić trebalo bi da se uloži kao i prošle 110 miliona dinara. Pored pete faze radova na Velikoj terasi, Ženskog štranda, odvijaće se radovi na južnom kraku kanalizacije banjskog kompleksa, Velikog parka i obale utvrde jezera. Ni investicije u Subotici neće biti ugožene tvrdi Šečić.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2646
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.