Komentara: 0
Pregleda: 937

"Inženjerski dan 2024" na Građevinskom fakultetu u sredu

15.10.2024. u 08:41h
Izvor: Subotica.com
Građevinski fakultet će u sredu biti domaćin "Inženjerskog dana", tokom kojeg će biti održana dva predavanja i izložba, od 17 i 18 časova. Program organizuje Društvo inženjera i tehničara Subotice.
"Inženjerski dan 2024" na Građevinskom fakultetu u sredu

U okviru manifestacije biće održana predavanja eminentnih stručnjaka iz Subotice (17 časova) i otvorena izložba „Milan Minić, arhitekta i slikar, trag u vremenu".

U amfiteatru Građevinskog fakulteta u Subotici predavanja će održati Adel Grbić - arhitekta, konzervator MZZSK Subotica a tema će biti Izazovi prilikom restauracije i sanacije fasadne opeke na železničkim stanicama Palić, Bački Vinogradi i Naumovićevo

U nastavku predavanje na temu "Gradska najamna palata u Subotici - Vadas palata - Ravel - sedište DIT-a (1913-2024) - u iščekivanju obnove" održaće mr Gordana Prčić Vujnović, arhitekta, konzervator savetnik.

U 18 časova će, u izložbenom holu ispred amfiteatra Građevinskog fakulteta u Subotici, biti otvorena izložba o znamenitom arhitekti Milanu Miniću, a koju je priredio autor dr Igor Marić, predsednik Saveza inženjera i tehničara Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 dan i 1 čas
Komentara: 0
Pregleda: 937
Povezane teme

građevinski fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.