Komentara: 1
Pregleda: 710

"Inženjerski dan" - predavanja i izložba

25.09.2023. u 16:01h
Izvor: Subotica.com
Društvo inženjera i tehničara Subotice, u saradnji sa Savezom inženjera i tehničara Srbije danas u Gradskoj kući realizuje "Inženjerski dan" u okviru kojeg će biti održana predavanja eminentnih stručnjaka i otvorena izložba „Dr Đorđe Radić poljoprivredni prosvetitelj i naučnik, perom i delom među svima najveći"
"Inženjerski dan" - predavanja i izložba

U bloku predavanja od 17 časova, u Velikoj većnici predavanja će održati Hajnalka Bognar Pastor, član Gradskog veća zadužen za oblast poljoprivrede, Relja Kovač iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje prof. dr Viktorija Aladžić, arhitekta i redovni profesor Građevinskog fakulteta u Subotici na temu "Objekti u Ulici braće Radić"

U 18 časova će, u vestibilu Gradske kuće, biti otvorena izložba o znamenitom Subotičaninu dr Đorđu Radiću, prvom doktoru nauka iz oblasti poljoprivrede na ovim prostorima.

Autori izložbe su Dragan Drašković i Olivera Ćosović. Izložbu je realizovao Savez inženjera i tehničara Srbije u saradnji sa Akademijskim odborom za selo Srpske akademije nauka i umetnosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 710

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.