Komentara: 0
Pregleda: 1903

Istraživanje: Ljubavne veze na poslu

03.09.2009. u 09:05h
Izvor: RTV Yueco
<p>Anketa subotičkog Internet portala "Infostud" pokazuje da je svaki drugi ispitanik bio ili jo&scaron; jeste u ljubavnoj vezi sa kolegom ili koleginicom sa posla. Istraživanje je pokazalo da vi&scaron;e od 15 odsto ovakvih veza bude pretvoreno u dugotrajnu vezu ili brak.</p>
Istraživanje: Ljubavne veze na poslu

Spremnost za počinjanje veze na poslu više su pokazali ljudi na pozicijama višeg menadžmenta, dok su na takav potez najmanje bili spremni pripravnici, odnosno oni na početnim pozicijama, navodi se u saopštenju.

Pri upuštanju u vezu, ispitanici su se najčešće odlučivali za vezu sa kolegom na istom hijerarhijskom nivou, a ređe sa osobom koja im je nadređena. Infostud je rezultate svog istraživanja uporedio sa ranijim istraživanjima u regionu koja pokazuju da su ljubavne veze na poslu sve učestalije i izdvojio anketu hrvatskog portala Moj-posao.net čiji su rezultati isti kao i u Srbiji.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1903
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.