Komentara: 0
Pregleda: 1577

„IT4Business“ konferencija približava digitalizaciju biznisa

11.11.2022. u 11:21h
Izvor: Subotica.com
„IT4Business“ konferencija o digitalizaciji biznisa, koju organizuje klaster „IT Subotica“, održaće se 24. novembra u konferencijskoj sali hotela „Galerija“.
„IT4Business“ konferencija približava digitalizaciju biznisa

Konferencija teži spajanju firmi i kompanija koje nisu iz IT struke sa onima koji se time bave, fokusirajući se na mogućnosti i benefite koje one mogu imati od informacionih tehnologija i njihove primene. Cilj „IT4Business“ konferencije je da doprinese razvoju i implementaciji informacionih tehnologija i digitalnih rešenja u privredi.

- Želimo da razbijemo stigmu koja postoji kod naših privrednika u vezi digitalne transformacije, da kroz interesantna predavanja pokušamo da pokažemo koje su višestruke koristi za poslovanje – najavljuje Oliver Guganović, menadžer klastera „IT Subotica“. – Digitalna transformacija unapređuje poslovanje, iako možda deluje strano, ali benficije koje se ostvaruju u vidu uštede resursa, vremena, poboljšavanju procesa rada su evidentne. To želimo da približimo privrednicima, da vidimo kako to utiče na različite firme.

„IT4Business“ konferencija približava digitalizaciju biznisaPredavanja će ukazati posetiocima kada je pravo vreme da se uđe u proces digitalne transormacije, kako da prepoznaju da li je biznis za to spreman, koji su procesi, najčešće greške i najveći izazovi, ali i koje su najvažnije od mnogih beneficija digitalne transformacije.  

Predavanja će održati dr Bogdan Ubiparipović („Nova banka“ Banja Luka).  Filip Mrdak (Centar za digitalnu transformaciju), Jasna Kovčin (Carlott Consulting), Dragan Nagulić (Consulting & Solutions).

Učešće na konferenciji je besplatno, ali je broj mesta ograničen, te svi zainteresovani treba da se prijave putem sajta. Otvaranje konferencije je u 10 časova, nakon kojeg sledi najavljeni program.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1577
Povezane teme

it4business konferencija

oliver guganović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.