Komentara: 0
Pregleda: 2697

IV Regionalni festival "GIFEST" u subotu

22.06.2016. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 25. juna, sa početkom u 21 čas u Klein house / social bar & art gallery u Subotici, održaće se četvrti po redu regionalni festival gif-ova "GIFEST#4".
IV Regionalni festival "GIFEST" u subotu

Cilj Festivala je da na jednom mestu okupi autore koji se bave ovom vizuelnom formom i time im pruži priliku da prikažu svoje autorske radove. Animirani gif je savršena mala forma koja pruža mogućnost iskazivanja stvaralačkih ideja od apstraktnih do angažovanih. Gif format sa svojim osobinama dozvoljava brz i efektan prenos ideje kroz vizuelni doživljaj.

Na konkurs je ove godine prijavljeno preko 100 gif autorskih radova iz Srbije, Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Kanade, Austrije, Francuske. Žiri u sastavu Miloš Rajković, Antonije Pušić, Dragomir Križić i Rubens Ben će pogledati i ocenjivati radove.

Tokom večeri biće prikazani .gif-ovi u takmičarskom i revijalnom delu. U muzičkom delu programa održaće se koncert sastava NeurolepticTrio i dj set YusYus. Gost festivala je umetnik Miloš Rajković, poznatiji kao Sholim.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2697
Povezane teme

gifest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.