Komentara: 0
Pregleda: 3314

Izašao majski Pet plus

17.05.2012. u 14:53h
Izvor: RTV Yueco
Iz štampe je izašao novi broj Gradskih novina za srednjoškolce 5+, a na naslovnoj strani je dobitnica maturske haljine u nagradnoj igri naših novina, maturantkinja Danijela Pinterić. Majski broj je tradicionalno posvećen maturantima, tako da u ovom broju predstavljamo čak 50 najuspešnijih maturanata iz svih subotičkih srednjih škola.
Izašao majski Pet plus

U majskom broju novina 5+ možete pročitati još i vesti iz Doma učenika, školske vesti iz svih srednjih škola, zatim EU kutak koji donosi vesti iz Evropske unije, EKO kutak koji se, u saradnji sa Fondom za zaštitu životne sredine, bavi ekološkim temama, najave najnovijih filmova, knjiga, muzičkih diskova i PC igrica, izveštaj iz ZOO vrta, savete psihologa, farmaceuta i ginekologa... I dalje delimo bogate nagrade u našim nagradnim igrama - Denis XXL pizze, Legend majice i MBT promo pakete.

Novine su dvojezične, tekstove na srpskom i mađarskom jeziku pišu učenici, uz pomoć mentora, novinarki Tanje Mandić Takač i Margarete Tomo, a glavni i odgovorni urednik je Boris Cupać. Pokrovitelj novina je Dom učenika, a podršku projektu daje Grad Subotica.

Novi broj se može prelistati i preuzeti na zvaničnom sajtu novina: novine5plus.com

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3314
Povezane teme

5 plus

majski broj časopisa pet plus

novine pet plus

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.