Komentara: 3
Pregleda: 16827

Izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice

12.09.2016. u 17:15h
Izvor: Subotica.com
Drugi po redu izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice održaće se u subotu, 17. septembra.
Izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice

Izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice će se održati u prelepom ambijentu Atriuma hotela Galleria. Dobrodošli su svi vlasnici pasa i mačaka bez obzira da li su njihovi ljubimci rasni ili ne. Učešće je revijalnog tipa i potpuno je besplatno, a pobednike očekuju lepe nagrade.

Pored centralnog događaja učesnike i posetioce očekuju još i saveti o pravilnoj nezi i ishrani pasa i mačaka, saveti veterinara Pet Svet O24 o prevenciji i lečenju bolesti. Grumer iz Pet Svet Stil-a će ulepšavati vaše ljubimce pre izbora, a svi ljubimci će moći da degustiraju kvalitetnu hranu.

Prijave za za ovaj izbor se vrše putem telefona 011/256-1234 ili putem FB stranice Royal Canin. Organizator skupa su Royal Canin i Royal vet, u partnerstvu sa Pet Svet 024.

Izvor: Subotica.com
Izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice Izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice Izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice Izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice Izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice Izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice Izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice Izbor za najlepšeg psa i mačku Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 16827
Povezane teme

izbor za najlepšeg psa

izbor za najlepšu mačku

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.