Komentara: 1
Pregleda: 2845

Izgradnja Metroa u roku

23.08.2010. u 17:52h
Izvor: RTV Yueco
<p>Izgradnja robne kuće Metro Cash end Cary na Palićkom putu teče po planu i objekat će biti otvoren kada je i najavljeno, krajem oktobra. Distributivni centar u Subotici biće &scaron;esti u nizu u Srbiji, čiji rad će se bazirati na zadovoljenju potreba profesionalnih kupaca - trgovaca i ugostitelja.</p>
Izgradnja Metroa u roku

Sedmog juna postavljen je kamen temeljac na mesto gde je planirana izgradnja robne kuće Metro Cash and Cary, a za nešto više od dva meseca izgrađeno je 50 odsto objekta.

Zavšeni su radovi na konstrukciji i na pripremi asfaltiranja saobraćajnice, objekat je zatvoren i pod krovom, a u toku je izrada fasade. Iako će se u Metrou vršiti samo veleprodaja, što znači da će kupi uglavnom biti manji preduzetnici ili ugostitelji, Subotičani su zadovoljni brzom izgradnjom ovog prodajnog objekta, što do sada nije bila praksa.

Metro Kesh end Cary u Srbiji posluje od 2005. godine, a prisutan je u 29 zemalja sveta sa više od 650 distributivnih centara i više od 100.000 zaposlenih. Specifičnost kompanije se ogleda i u tome što se kupovina u distributivnom centru obavlja isključivo uz posedovanje Metro kartice koja se izdaje svakom profesionalnom kupcu.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2845
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.