Komentara: 0
Pregleda: 1353

Izložba "Communication Breakdown" u Likovnim susretima

12.03.2014. u 12:58h
U Modernoj galeriji "Likovni susret" sutra od 18 časova biće otvorena izložba Ksenije Kovačević pod nazivom "Communication Breakdown". Na otvaranju će govoriti Jasmina Jovančić-Vidaković, kustoskinja izložbe, a izložbu će otvoriti Čedomir Janičić, istoričar umetnosti i viši kustos Graskog muzeja Sombor.
Izložba "Communication Breakdown" u Likovnim susretima

Ksenija Kovačević: Communication Breakdown je izložba kojom se umetnica predstavlja  opusom u kom problematizuje fenomen neverbalne komunikacije kroz nekoliko vizuelnih medija.

Dugogodišnji  umetnički angažman Ksenije Kovačević  na domaćoj i inostranoj vizuelnoj sceni nije prošao nezapaženo. Samostalne i kolektivne izložbe, učešće na umetničkim kolonijama i festivalima i nekoliko nagrada su svedočenje o njenoj autentičnoj pojavi.

Ksenija će se na izložbi predstaviti slikama, fotografijama, foto instalacijom i video radovima kroz svojevrsnu retrospektivu svoje umetničke poetike.

Izložba će trajati od 13. marta do 18. aprila.

Izložba "Communication Breakdown" u Likovnim susretima

Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1353
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.