Komentara: 0
Pregleda: 1138

Izložba Drage Poljakovića Kovačeva

12.09.2009. u 16:52h
Izvor: RTV Yueco
Izložba Drage Poljakovića Kovačeva

Sinoć je u galeriji "Likovni susret "otvorena samostalna izložba subotičkog grafičkog dizajnera Drage Poljakovića Kovačeva. Na izložbi su predstavljene grafike i plakati od početka umetnikove karijere do danas. Izložba ce trajati do kraja meseca.

Drago Poljaković Kovačev rođen je 1953. godine u Đurđinu. Član Udruženja primenjenih umetnika i dizajnera Vojvodine postaje 1999. godine. Na desetogodišnjici članstva postaje dobitnik nagrade za dizajn na bijenalnoj izlozbi “FORMA 20” koja je održana januara ove godine u Muzeju Vojvodine u Novom Sadu.

Autor izložbe je istinski dizajner. On svojim radovima daje lični pečat, što kompjuterski kako se danas radi, to nije moguće postići.

Na otvaranju izložbe nastupio je Folklorno- pevački ansambl Hrvatskog kulturnog centra “Bunjevačkog kola”. Izložba grafika i plakata će biti otvorena do početka oktobra.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1138
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.