Komentara: 0
Pregleda: 1831

Izmena odluke u IVV

14.08.2009. u 11:30h
Izvor: RTV Yueco
<p>Izvr&scaron;no veće Vojvodine je na dana&scaron;njoj 72-oj sednici usvojilo Odluku o izmeni i dopuni Odluke o organizovanju i sprovođenju javnih radova na teritoriji Vojvodine u 2009. godini.</p>
Izmena odluke u IVV

Ove izmene učinjene su kako bi plan izvođenja projekata javnih radova u našoj pokrajini uskladio sa konkretnim potrebama pojedinih sredina i prilagodio promenama, utoliko što su neki od podnosilaca i izvođača projekta odustali od realizacije javnih radova.

Ukazala se i potreba za korekcijom trajanja pojedinih planiranih javnih radova, ili promenom ukupno planiranog broja zaposlenih lica na pojedinim od predloženih projektima. Zahvaljujući ovim korekcijama ukupan broj javnih radova u opštinama Vojvodine povećan je sa 199 na 209.

To istovremeno znači da će umesto prvobitno planiranih 1844 posao na određeno vreme dobiti 1904 lica sa evidencije nezaposlenih.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1831
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.