Komentara: 5
Pregleda: 3254

Izmenjene trase autobuskih linija tokom "Festivala zanatskog piva" (petak i subota)

04.07.2024. u 13:19h
Izvor: Subotica.com
U petak i subotu (5. i 6. jula) doći će do izmene u trasama linija gradskog saobraćaja zbog održavanja manifestacije "Festival zanatskog piva". Do izmena će doći na linijama 1a i 8, i to u periodu od 15 časova do ponoći, oba dana.
Izmenjene trase autobuskih linija tokom "Festivala zanatskog piva" (petak i subota)

Linija 1a će saobraćati Senćanskim putem do stajališta „Mesšc“ nakon čega skreće u ulicu Maksima Gorkog kojom saobraća do ulice Matije Gupca odnosno do stajališta „Lifka“ odakle nastavlja uobičajenom trasom linije 1a.

Stajališta „Bioskop Jadran“, „Higijenski zavod“, Arsenija Čarnojevića“, „Sinagoga“ neće biti u upotrebi u navednom periodu. Autobusi će stajati na stajalištima „Patrija“, „Pošta“, „Matije Gupca“.

U petak, na liniji 1a, prvi polazak koji će saobraćati izmenjenom trasom iz smera Novog naselja, je polazak u 15:10  dok će prvi polazak koji saobraća izmenjenom trasom iz smera Kelebije opštine biti polazak u 14:55.

Autobusi na liniji 8 i to polasci 15:15 iz Aleksandrova, odnosno 15:45 iz Železničkog naselja saobraćaće izmenjenom trasom linije tako što će od stajališta „Lifka“ skrenuti desno u ulicu Matije Gupca odakle će saobraćati ulicom Maksima Gorkog do ulice Đure Đaković. Ulicom Đure Đaković autobusi na liniji 8 će saobraćati do ulice Zmaj Jovina nakon koje autobus dalje nastavlja uobičajenom trasom linije 8 u Aleji maršala Tita. Autobusi će, na izmenjenim trasama linija koristiti autobuska stajališta „Pošta“, „Bioskop Jadran“, „Higjenski zavod“, „Arsenija Čarnojevića“.

Autobusi na liniji 8a „Železničko naselje-Jadran-Lifka“u poslepodnevnim časovima saobraćaju uobičajenom trasom linije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 dana i 23 časova
Komentara: 5
Pregleda: 3254

Povezana vest

Povezane teme

novi autobusi

autobuska linija 1/1a

su trans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.