Komentara: 12
Pregleda: 3035

Javna rasprava o Nacrtu zakona o planiranju i izgradnji u utorak u Velikoj većnici

06.02.2023. u 16:29h
Izvor: Subotica.com
U cilju pripreme Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture od 30. januara do 20. februara sprovodi javnu raspravu u više gradova u Srbiji.
Javna rasprava o Nacrtu zakona o planiranju i izgradnji u utorak u Velikoj većnici

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici državnih organa, privrednika, javnih službi, međunarodnih organizacija, udruženja građana i drugih predstavnika civilnog društva, stručne javnosti, profesori, akademici i drugi naučni radnici, kao i druga zainteresovana lica.

Javna rasprava u Subotici održaće se u utorak u Velikoj većnici Gradske kuće, u vremenskom periodu od 11 do 13 časova.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu GSI putem elektronske pošte na mejl sednice.vlade@mgsi.gov.rs ili pisanim putem na adresu: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Beograd, Nemanjina 22-26, sa naznakom: „Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji”.

Po okončanju javne rasprave analiziraće se sve primedbe, predlozi i sugestije učesnika u javnoj raspravi i sačiniće izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi. U roku od 15 dana od okončanja javne rasprave Nacrt zakona biće objavljen na sajtu resornog Ministarstva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 3035
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.