Komentara: 0
Pregleda: 825

Javni čas Kiš teatra sutra u Fondaciji "Danilo Kiš"

03.03.2023. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Nakon četiri meseca rada, mladi glumci pozorišne radionice Kiš teatra na srpskom jeziku spremni su da se predstave subotičkoj publici u okviru javnog časa koji će biti održan sutra (subota), od 19h u prostorijama Fondacije "Danilo Kiš" (zgrada Jadran). Ulaz je besplatan.
Javni čas Kiš teatra sutra u Fondaciji "Danilo Kiš"

Na javnom času predstaviće se sedam talentovanih polaznika, odnosno Ana Nikolić, Anja Milišić, Jana Krstić, Danijela Eke, Sofija Marić, Jovana Đurković i Dunja Drobac.

- Tokom četvoromesečne edukacije članovi dramske radionice su se bavili unutrašnjim osećanjima, stvaranjem grupe te prošli kroz različite vežbe koje služe otvaranju glumca kako na sceni, tako i privatno. Koncept radionice obuhvata stvari koje se uče na prvoj godini akademije. Mladi glumci će nam se predstaviti i pokazati sve ono što su naučili na temu osnova glume i odnosa s partnerom, koliko je bitan i kako se gradi. Scene koje su dramatizovali glumci su birali sami i prilagodili ih prostoru u kom će ih igrati - navode iz Kiš teatra. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 825
Povezane teme

kiš teatar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.