Komentara: 0
Pregleda: 2482

Javni oglas za prodaju građevinskog zemljišta

18.08.2011. u 21:54h
Izvor: Radio Subotica
Javni oglas za prodaju građevinskog zemljišta
Gradonačelnik Subotice doneo je odluku o raspisivanju javnog oglasa za otuđivanje, odnosno prodaju građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje i davanja u zakup. Neizgrađeno građevinsko zemljište u javnoj svojini za koje trenutno nisu ispunjeni uslovi radi privođenja nameni izdaje se u zakup u poljoprivredne svrhe, dok je zemljište koje se prodaje za izgradnju delimično ili potpuno komunalno uređeno.

Za ovo zemljište izvršiće se promena namene u građevinsko, kao i konverzija građevinskog zemljišta, na teret preduzeća "Park Palić". Oglas ostaje otvoren od 22. avgusta do 20. septembra, a javno nadmetanje održaće se 28. septembra u svečanoj sali preduzeća "Park Palić" na Kanjiškom putu 17–a.

Kompletan tekst oglasa objaviće se na oglasnoj tabli "Park Palića" kao i na oglasnoj tabli Grada Subotice, na prvom spratu Gradske kuće, kao i na sajtu www.subotica.rs Sve detaljnije informacije u vezi sa oglasom mogu se dobiti u prostorijama preduzeća "Park Palić"!, svakog radnog dana od 8 do 16 časova.
Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2482
Povezane teme

prodaja građevinskog zemljišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.