Komentara: 0
Pregleda: 1186

Javni poziv

29.04.2010. u 21:02h
Izvor: RTV Yueco
<p>Komisija za dodelu zvanja i priznanja Skup&scaron;tine Grada objavila je javni poziv za uče&scaron;će u predlaganju gradjana i organizacija na teritoriji grada za dodelu zvanja počasni građanin i priznanja Pro Urbe.</p>
Javni poziv

ZVANJE POČASNI GRAĐANIN dodeljuje se za istaknuto i trajno životno delo u oblasti nauke, privrede, umetnosti, obrazovanja i vaspitanja, kao i za rezultate postignute u javnom životu i razvoju kulturnog stvaralaštva i to fizičkim licima koja su svojim delima i činjenjima doprinela podizanju ugledu grada u zemlji i inostranstvu. PRIZNANJE PRO URBE dodeljuje se licima za istaknuta dela koja značajno doprinose ugledu grada podizanjem njegovih materijalnih i duhovnih vrednosti. PRIZNANJE PRO URBE dodeljuje se pravnim i fizičkim licima, kao i drugim organizacijama i to za istaknute naučne, kulturne i umetničke aktivnosti, odnosno za značajnu delatnost u obrazovanju, komunalnoj, socijalnoj, zdravstvenoj, privrednoj oblasti kao i u onima koji su svojim radom doprineli većem stepenu razvoja javnog reda i mira i licima koja su svojim sportskim i drugim rezultatima pronela slavu svog grada. Pismene predloge sa obrazloženjem i drugim predlozima možete poslati ili predati Skupštini Grada, Trg Slobode 1 sa naznakom Za komisiju za dodelu zvanja i priznanja i to do 25. maja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1186
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.