Komentara: 0
Pregleda: 1464

JCI Subotica dodelio nagrade za preduzeća

22.11.2010. u 15:26h
Izvor: RTV Yueco
<p>Juče je održana dodela nagrada za dru&scaron;tvenu odgovornost, u kojoj su učestvovala subotička preduzeća, a koju je organizovala JCI komora mladih Subotice. Iako su preduzeća konkurisala za četiri kategorije, dodeljeno je pet nagrada. Peta, tzv. specijalna nagrada, dodeljena je preduzeću Info stud u kategoriji "dru&scaron;tvena odgovornost prema zaposlenima".</p>
JCI Subotica dodelio nagrade za preduzeća

Nagradu je osim Infostuda u kategoriji "društvena odgovornost prema zaposlenima" dobila i "Zorka Klotild", koja se odrekla određenog dela svoje imovine u korist radnika.

U oblasti "društvena odgovornost prema životnoj sredini nagradu je dobio "Veterinarski zavod Subotica", za društvenu odgovornost prema zajednici preduzeće "Good will farma", dok je nagradu za društvenu odgovornost prema klijentima dobio "Gerontološki centar" Subotica.

O izboru kategorija za društvenu odgovornost preduzeća odlučivao je petočlani žiri. Jedan od članova žirija, bio je i novinar Yu eko televizije Boris Šuman.

Prema rečima žirija, nije bilo teško odlučiti koje će preduezeće dobiti nagradu, jer je broj prijavljanih bio mali.
Ovo je prvi put da JCI komora mladih dodeljuje ovakve vrste nagrada. Prema njihovim rečima, razlog zbog čega su se odlučili na ovakav korak jeste to što je društvena odgovornost svih preduzeća u našoj zemlji jedna veoma bitna stavka.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1464
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.