Komentara: 0
Pregleda: 1910

Jedrenje: "Palić" osvojio četiri medalje na Državnom prvenstvu u Golupcu, Kristina Boja zlatna

12.06.2024. u 12:27h
Izvor: Subotica.com
Sa Državnog prvenstva u jedrenju u klasi ILCA, koje se održalo u Golubcu, Jedriličarski klub „Palić“ se vratio uz osvojene četiri medalje. Najbolja je bila Kristina Boja koja se okitila titulom prvaka Srbije.
Jedrenje: "Palić" osvojio četiri medalje na Državnom prvenstvu u Golupcu, Kristina Boja zlatna

Kristina Boja je zauzela prvo mesti u generalnom plasman u klasi ILCA6. Drugi su bili Dario Bešić u klasi ILCA6 i Nenad Zakić u klasi ILCA4. Arina Niukhtilin je osvojila treće mesto u klasi ILCA4. Takmičenje su na četvrtom mestu okončali Tijana Zakić u klasi ILCA4 i Bertalan Molnar. Robert Kovač je osvojio 9. mesto u klasi ILCA7.

Jedrenje: "Palić" osvojio četiri medalje na Državnom prvenstvu u Golupcu, Kristina Boja zlatnaJedrenje: "Palić" osvojio četiri medalje na Državnom prvenstvu u Golupcu, Kristina Boja zlatnaTim je predvodio trener kluba, Dejan Zakić.

Jedrenje: "Palić" osvojio četiri medalje na Državnom prvenstvu u Golupcu, Kristina Boja zlatnaJedrenje: "Palić" osvojio četiri medalje na Državnom prvenstvu u Golupcu, Kristina Boja zlatnaJedrenje: "Palić" osvojio četiri medalje na Državnom prvenstvu u Golupcu, Kristina Boja zlatna

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1910
Povezane teme

jedriličarski klub

jedriličarski klub palić

jedriličarstvo

kristina boja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.