Komentara: 1
Pregleda: 605

Jedrenje: Takmičari Palića uspešni na tri regate

05.06.2024. u 08:40h
Izvor: Subotica.com
Jedriličari Palića proteklog vikenda bili su veoma aktivni čak na tri takmičenja na kojima su ostvarili nove uspehe i doneli pet medalja.
Jedrenje: Takmičari Palića uspešni na tri regate

Na Regata Kupu Golubca gde su se nadmetali jedriličari iz cele Srbije, takmičari Palić su briljirali sa više podijumskih plasmana:

Nenad Zakić je zauzeo prvo mesto u klasi Ilca 4, Kristina Boja je bila prva u klasi Ilca 6, a Dario Bešić treće mesto u klasi Ilca 6. ILCA 4: Tijana Zakić četvrto mesto, Arina Ninhhtilin osmo. ILCA 6: Roland Kovač deveto mesto. ILCA 7: Danilo Bešić osmo mesto, Robert Kovač deveto, OPTIMIST: Anđela Drakulić je bila 13. 

Jedrenje: Takmičari Palića uspešni na tri regateU Italiji, na regati u Veneciji,  tim Palića ostvario je sjajan rezultat u klasi Mikro: Tihomir Zakić i Vladimir Švab osvojili su treće mesto u kategoriji Mikro  i prvo u kategoriji Krstaša.

Na Kimskom jezeru u Nemačkoj, u konkurenciji 41 posade, odličan plasman su ostvarili takmičari Saša Skala i Stevan Sedlak zauzevši šesto mesto.

Jedrenje: Takmičari Palića uspešni na tri regateJedrenje: Takmičari Palića uspešni na tri regate

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 605
Povezane teme

jedriličarski klub

jedriličarski klub palić

jedrenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.