Komentara: 2
Pregleda: 3103

Jesenji vašar "Ukusi tradicije"

30.09.2013. u 13:06h
Izvor: RTV City
Tokom vikenda održan je jesenji vašar „Ukusi tradicije“ koji je okupio brojne proizvođače domaće hrane pa su posetioci mogli probati i pazariti suhomesnate proizvode, domaći sir, slatkiše, vino, ali i rukotvorine tradicionalnih majstora.
Jesenji vašar "Ukusi tradicije"

„Ukusi tradicije“ održani su prvi put pre dve godine u okviru Dana grada a sada na istom mestu, promenadi na Prozivci, nastavljaju sa promovisanjem samostalnih proizvođača.

U okviru kulturno-zabavnog programa nastupili su članovi OKUD „Mladost“ koji su se nedavno vratili iz Belorusije gde su nagrađeni za najbolju koreografiju.

„Ove godine pokušavamo da uspostavimo tradiciju. Juče nas nije poslužilo vreme ali smo uspeli da okupimo oko 30 izlagača, uglavnom proizvođača domaće hrane, rukotvorina i proizvođača vina.“ - izjavio je Savo Duvnjak, organizator manifestacije "Ukusi tradicije".

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 3103
Povezane teme

sajam ukusi tradicije

vašar ukusi tradicije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.