Komentara: 14
Pregleda: 3559
Foto

JKP „Čistoća i zelenilo“ obogatilo vozni park radnim mašinama

03.07.2024. u 12:20h
Izvor: Subotica.com
JKP „Čistoća i zelenilo“ obogatilo vozni park radnim mašinama

Vozni park JKP „Čistoća i zelenilo“ bogatiji je za 16 radnih mašina i vozila čime će svoju delatnost moći da obavlja kvalitetnije i efikasnije. Nabavka mašina urađena je u sinergiji sa lokalnom samoupravom, čime je još jednom dokazana dobra komunikacija i razumevanje.

 - Radi se o kreditu iza kojeg stoji Grad, u vidu kapitalnih subvenicija, u vrednosti od 473 miliona dinara. U pitanju su savremene mašine i vozila za obavljanje svih segmenata posla, od prikupjanja komunalnog otpada do održavanja higijene i održavanja zelenih površina. Tako je tu pet kamiona autosmećara, dva kamiona putarca, jedna autocisterna, jedno vozilo sa korpom, servisno kombi vozilo, dve električne čistilice, dva traktora sa vulčevima i dva teretna vozila – ističe gradonačelnik Stevan Bakić.

JKP „Čistoća i zelenilo“ obogatilo vozni park radnim mašinama

Po rečima Slobodana Miloševa, direktora JKP „Čistoća i zelenilo“, ova velika investicija za preduzeće je rezultat dobrog poslovnog ambijenta u gradu i celoj državi.

 - Sa vozilima koja su u naše preduzeće došla pre dve godine, ova vozila mnogo znače, kako bi postali još bolji servis građana Subotice. Naravno, ona će doprineti uštedi goriva, zaštiti životne sredine, tiše su, a veće kontejneri i kamioni su veće zapremine te ćemo otpad u jednom mahu moći da skupimo i odnesemo na Regionalnu deponiju. Ovo je prva nova korpa koja je došla u naše preduzeće, a kombi radionice su itekako značajne za reagovanje na putu – objašnjava Milošev.

JKP „Čistoća i zelenilo“ obogatilo vozni park radnim mašinamaInače, u toku je podela plavih kanti na teritoriji grada, koje su do sada stigle u jedanaest mesnih zajednica.

 - Podeljeno je oko 10.500 kanti, a uz svaku delimo i informativni flajer sa upustvima šta se odlaže u plavu kantu. Iako je početak, možemo da budemo zadovoljni jer građani poštuju preporuke šta se gde odlaže – dodaje direktor.

Izvor: Subotica.com
Obilazak nove radne opreme i vozila u JKP "Čistoća i zelenilo" Obilazak nove radne opreme i vozila u JKP "Čistoća i zelenilo" Obilazak nove radne opreme i vozila u JKP "Čistoća i zelenilo" Obilazak nove radne opreme i vozila u JKP "Čistoća i zelenilo" Obilazak nove radne opreme i vozila u JKP "Čistoća i zelenilo" Obilazak nove radne opreme i vozila u JKP "Čistoća i zelenilo" Obilazak nove radne opreme i vozila u JKP "Čistoća i zelenilo" Obilazak nove radne opreme i vozila u JKP "Čistoća i zelenilo"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 dana i 15 časova
Komentara: 14
Pregleda: 3559
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

slobodan milošev

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.