Komentara: 7
Pregleda: 11017

Još jedan slučaj zaraze korona virusom, rezultat testa čeka 28 Subotičana

09.07.2020. u 13:55h
Izvor: Subotica.com
Tokom jučerašnjeg dana registrovan je još jedan slučaj zaraze virusom kovid-19 u našem gradu, te ukupan broj obolelih od početka epidemije sada iznosi 99. Raste broj sugrađana koji se dnevno javljaju u respiratornu ambulantu bolnice, kao i onih koji se hospitalizuju na Infektivnom odeljenju.
Još jedan slučaj zaraze korona virusom, rezultat testa čeka 28 Subotičana

U poslednja 24 sata, u respiratornoj ambulanti subotičke bolnice pregledano je 34 pacijenta sa temperaturom i respiratornim simptomima, od kojih je pet zadržano na bolničkom lečenju.

- Trenutno se na bolničkom lečenju na Odeljenju za infektivne bolesti nalazi ukupno 13 pacijenata, četiri pacijenta sa potvrđenim pozitivnim PCR testom, a za 9 pacijenata se još čeka rezultat. Od juče poslatih 11 uzoraka pacijenata na PCR testiranje, jedan je pozitivan. Danas je poslato 19 uzoraka na PCR testiranje - navodi se u dnevnom izveštaju o epidemiološkoj situaciji Opšte bolnice Subotica. 

Dodaje se da su svi hospitalizovani pacijenti na Infektivnom odeljenju stabilnog kliničkog stanja, od kojih najmlađi pacijent ima 25 godina, a najstariji 74 godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 11017

Povezane vesti

Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

opšta bolnica

bolnica subotica

korona virus

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.