Komentara: 15
Pregleda: 8125
Foto

Još jedno dečije igralište u Subotici

30.10.2013. u 14:48h
Izvor: RTV Yueco
Subotica je postala bogatija za još jedno igralište. Kompanija Baersoft, tvorac brenda Nivea, u saradnji sa lokalnom samoupravom opremila je dečije igralište na Radijalcu pored škole. Jedan broj sprava je namenjen deci do šest godine, a tri sprave stariju decu. Donacija je vredna tri miliona dinara, a grad je uložio pola miliona dinara. Deca su oduševljena igralištem. Najviše im se dopada penjalica i tobogan.
Još jedno dečije igralište u Subotici

Ovo je drugo igralište koje je poklonila Nivea u Srbiji. Prvo je otvoreno u Kragujevcu  i oba igrališta su moderna  i ispunjavanju sve standarde o  bezbednosti dečjih igrališta, izbora sprava i sigurnosne podloge na igralištu.

Kompanija  svoju društvenu odgovornost želi da pokaže kroz opremanje zapuštenih igrališta širom Srbije i na taj način pokrene građanski aktivizam i nadležne institucije. Pripremne radove za rekonstrukciju igrališta omogućila je lokalna samouprava, dok je nemačka kompanija obezbedila sredstva za opremu i specijalnu podlogu na kojoj se rekviziti nalaze.

Pripremne radove je obavila firma “Komval”. Ovo je drugo igralište koje je donirano gradu, a ove godine je izgrađeno pet novih igrališta.

Akcija sređivanja igrališta biće nastavljena naredne godine. Na ovaj način donator će nastaviti da pruža svoj doprinos u stvaranju boljih uslova za odrastanje najmlađih sugrađana.

Izvor: RTV Yueco
Otvaranje dečjeg igrališta na Radijalcu Otvaranje dečjeg igrališta na Radijalcu Otvaranje dečjeg igrališta na Radijalcu Otvaranje dečjeg igrališta na Radijalcu Otvaranje dečjeg igrališta na Radijalcu Otvaranje dečjeg igrališta na Radijalcu Otvaranje dečjeg igrališta na Radijalcu Otvaranje dečjeg igrališta na Radijalcu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 8125
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.