Komentara: 35
Pregleda: 11138

Još uvek se ne zna početak gradnje "Lidla" na Prozivci

05.10.2021. u 15:23h
Izvor: Subotica.com
Kompanija "Lidl Srbija" planira izgradnju još jedne prodavnice u Subotici, na uglu Beogradskog puta i Izvorske ulice, potvrdili su za naš sajt iz ove kompanije, ali nisu precizirali tačno kad, kao ni u kojoj fazi se trenutno nalaze radovi.
Još uvek se ne zna početak gradnje "Lidla" na Prozivci

Plac na kojem se planira izgradnja druge "Lidl" prodavnice je raščišćen krajem prošle godine, kada je srušen objekat nekadašnjeg marketa "Ziper", što je građanima, pre svega stanovnicima Prozivke, predstavljalo znak da uskoro mogu da očekuju "Lidl" u ovom naselju. Međutim, kako od tada na ovoj lokaciji nisu izvođeni nikakvi radovi, plac je počeo da zarasta u travu i korov, a građani da sumnjaju da je izgradnja prodavnice obustavljena, zbog čega smo se obratili kompaniji "Lidl Srbija".

- Drago nam je da nas građani Subotice iščekuju i možemo da potvrdimo informaciju da planiramo izgradnju još jedne prodavnice u ovom gradu. U pitanju je lokacija na uglu ulica Beogradski put i Izvorska. Bez obzira na to kada gradnja prodavnice bude završena, odluka o tačnom datumu otvaranja biće naknadno objavljena - odgovorili su iz kompanije "Lidl Srbija".

Još uvek se ne zna početak gradnje "Lidla" na ProzivciKako su najavili, ova prodavnica biće standardnog tipa sa ukupno oko 2.400 kvadrata i odlikovaće je moderniji dizajn, prostran prodajni prostor i parking mesta, a sve u skladu sa novim internacionalnim standardima gradnje. 

- Radujemo se što ćemo biti u prilici da i stanovnicima ovog dela Subotice pružimo jedinstveno iskustvo kupovine, a o tačnom datumu otvaranja, kao i o svim drugim relevantnim novostima potrošači i šira javnost će biti blagovremeno obavešteni - poručili su iz kompanije "Lidl Srbija".

Još uvek se ne zna početak gradnje "Lidla" na Prozivci

Januar 2021

Još uvek se ne zna početak gradnje "Lidla" na Prozivci

Oktobar 2021

Prva "Lidl" prodavnica u Subotici, koja se nalazi na uglu Pap Pala i Segedinskog puta, otvorena je 11. oktobra 2018. godine, kada je istovremeno otvoreno 16 prodavnica ove kompanije u 12 gradova širom Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 11138
Povezane teme

lidl

lidl subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.