Komentara: 2
Pregleda: 3081
Foto

Jubilarni, 10. "Zimski festival tradicija" u subotu na Paliću

30.11.2023. u 08:45h
Izvor: Subotica.com
Jubilarni, 10. "Zimski festival tradicija" u subotu na Paliću

U subotu, 2. decembra, na parkingu ispred "Male gostione" biće održan jubilarni 10. Zimski festival tradicija.

Izložba lokalnih proizvoda otvara se u 9h kada će početi i takmičenje u pripremi čvaraka. Na ovogodišnjem Zimskom festvalu tradicija učestvovaće više od 45 izlagača koji će predstaviti svoje  gastronomske specijalitete pripremljene po tradicionalnoj recepturi, a biće izložene i rukotvorine veštih domaćica i domaćina. Oko dvadeset ekipa će odmeriti snage u pripremi čvaraka, a tročlani žiri će proglasiti pobednike u 13h - najavljuje Čila Fontanji iz Udruženja "Ludašpusta".

Jubilarni, 10. "Zimski festival tradicija" u subotu na PalićuKao i prethodnih godina manifestaciju podržava i lokalna samouprava.

- Turistička sezona na Paliću traje od maja do oktobra i zato su ove zimske manifestacije od izuzetnog značaja, jer one praktično produžavaju sezonu - ističe Hargita Erči, član Gradskog veća zadužen za turizam, investicije i međunarodnu saradnju.

Izvor: Subotica.com
Najava manifestacija "Zimski festival tradicije" i "Trka Deda Mrazeva na Paliću" Najava manifestacija "Zimski festival tradicije" i "Trka Deda Mrazeva na Paliću" Najava manifestacija "Zimski festival tradicije" i "Trka Deda Mrazeva na Paliću" Najava manifestacija "Zimski festival tradicije" i "Trka Deda Mrazeva na Paliću" Najava manifestacija "Zimski festival tradicije" i "Trka Deda Mrazeva na Paliću" Najava manifestacija "Zimski festival tradicije" i "Trka Deda Mrazeva na Paliću" Najava manifestacija "Zimski festival tradicije" i "Trka Deda Mrazeva na Paliću" Najava manifestacija "Zimski festival tradicije" i "Trka Deda Mrazeva na Paliću"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 meseci i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 3081
Povezane teme

zimski festival tradicija

zimski vašar tradicija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.