Komentara: 0
Pregleda: 1482

Juniori Spartaka ekipno treći na prvenstvu Srbije

29.02.2016. u 10:36h
Izvor: Subotica.com
U Senti je u subotu održano Ekipno prvenstvo Srbije za juniore i juniorke u stonom tenisu na kojem je subotički Spartak zauzeo treće mesto u muškoj konkurenciji.
Juniori Spartaka ekipno treći na prvenstvu Srbije

U konkurenciji juniora na prvenstvu je nastupilo 10 ekipa, dok je kod devojčica taj broj bio upola manji. Takmičenje je počelo kvalifikacionim grupama tako što su kod juniora ekipe bile podeljene u tri grupe, dok se kod juniorki igralo po sistemu raundrobin, odnosno svako sa svakim.

Juniorska ekipa Spartaka za rivale je imala Mladost iz Zemuna i Temerin, ekipe koje su prilično ubedljivo pobeđene čime je subotička ekipa ušla u borbu za jednu od prve tri pozicije, a u nastavku su poraženi od ispostavilo se budućeg šampiona, beogradske  ekipe "Stak" (3-0), kao i od Čelareva (3-1) koje je zauzelo drugo mesto, pa je tako ekipa Branka Brstine osvojila bronzanu medalju, odnosno treće mesto u državi.

Za ekipu Spartaka igrali su: Nikša Martinović, Bognar Bence i Denis Kovačević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1482
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.