Komentara: 0
Pregleda: 4303
Foto

Kabare veče u hotelu Galleria

05.11.2015. u 15:58h
Izvor: RTV City
Kabare veče u hotelu Galleria

U restoranu Panorama hotela Galleria, sinoć je održano Kabare veče, koje će se ubuduće organizovati svake srede, sa idejom da postane tradicija.

Inicijativa je potekla od ansambla Ravnica koji je bio zadužen za dobro raspoloženje prisutnih, a Hotel Galleria je prihvatio kao način da upotpuni svoju ponudu za Subotičane i goste našeg grada, koji sredom u večernjim časovima i nemaju veliki izbor  dešavanja za zabavu i opuštanje. 

Izvor: RTV City
Kabare veče u hotelu Galleria (Ansambl Ravnica) Kabare veče u hotelu Galleria (Ansambl Ravnica) Kabare veče u hotelu Galleria (Ansambl Ravnica) Kabare veče u hotelu Galleria (Ansambl Ravnica) Kabare veče u hotelu Galleria (Ansambl Ravnica) Kabare veče u hotelu Galleria (Ansambl Ravnica) Kabare veče u hotelu Galleria (Ansambl Ravnica) Kabare veče u hotelu Galleria (Ansambl Ravnica)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4303
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.