Komentara: 0
Pregleda: 1868

Kad se ugase kamere...

31.08.2011. u 23:22h
Izvor: RTV City
Kad se ugase kamere...

Možete li da zamislite da ovako farbaju stubove, lakiraju drvene klupe, seku šiblje, čiste korov državni čelnici – profesionalni političari na državnim funkcijama ili bez njih. Ne možete. ProstoZato što ih nikada niste videli da tako nešto rade. I ne brinite nećete ih ni videti. Tadića, Koštunicu, Nikolića, Dačića, Čedu, Rasima, Dinkića i čitavu plejadu sličnih političara. Na pomen njihovih imena odmah stvarate sliku kancelarija, sekretarica, fotelja, kanabea, restorana, skupih automobila.

Lokalne čelnike možete videti pred kamerama u ovakvim pozama u eri izbornih kampanja. Samo dok kamere slikaju, a onda ostaju da rade članovi i niži stranački funkcioneri.Pre mesec dana su nas iz Mesnog odbora SNS-a pozvali na Palić a najave početak radova na sredjivanju dvorište obdaništa Kekec na Paliću. Iako sam sumnjao da žele samo medijsku pažnju otišao sam. Oni su počeli radove tada, ja sam napravio prilog a ostalo je da visi u vazduhu pitanje da li su se samo slikali ili će nešto i uraditi.

Danas posle mesec dana sam, ponovo na njihov poziv, posetio isto obdanište i evo šta sam zabeležio.Zaključak neću izvoditi. Napravite vi sami za sebe. Ja ću se ponovo zapitati kako bi bilo živeti u državi, u gradu, u MZ u kojima se političke stranke bore za glasove birača na ovaj način. Pogotovo u Srbiji u kojoj ima enormno veliki broj stranaka. Ceo svet bi se preselio kod nas i uživao u sredjenoj Srbiji, kao što ćemališani uživati u dvorištu Kekeca na Paliću u narednom periodu.

 

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1868
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.